Δαφνέλαιο 

 

Στη δάφνη αποδίδονται

φαρμακευτικές ιδιότητες από τα προϊστορικά χρόνια.Το δαφνέλαιο είναι εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε ελαιόλαδο, και συνεπώς πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα.στορικά χρόνια.

Προστατεύει και

 ενισχύει τη δομή της τρίχας, τρέφει, δυναμώνει και δίνει λάμψη στο μαλλιά χάρη στις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες.

Αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Είναι ένα από τα πιο γνωστά παραδοσιακά καλλυντικά σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν για την περιποίηση των μαλλιών

Ο συνδυασμός της με το ελαιόλαδο δημιουργεί ένα έλαιο που τρέφει σε βάθος την τρίχα, την αναδομεί και χαρίζει μοναδική λάμψη

Τρόποι χρήσης 

  • Για προβλήματα έντονης τριχόπτωσης και ξηρότητας πριν το λούσιμο, απλώνουμε το λάδι στα μαλλιά στις άκρες και τα χτενίζουμε για να πάει παντού.    
  •  Τυλίγουμε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα και αφήνουμε τη μάσκα για μια νύχτα. Λούζουμε τα μαλλιά δύο φορές. Για το λούσιμο μην βρέξετε τα μαλλιά σας αμέσως, βάλτε πρώτα λίγο σαμπουάν απευθείας στα μαλλιά, κάνετε λίγο massage και μετά προσθέτετε νερό και λούζεσθε κανονικά Επαναλαμβάνετε με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα.
  • Αν έχετε ξηρά μαλλιά με ήπια προβλήματα τριχόπτωσης ή αν θέλετε να σκουρύνουν ένα τόνο κάετε το ίδιο με το παραπάνω αλλά τα αφήνετε για μια ώρα. Επαναλαμβάνετε 1-2 φορές τη εβδομάδα

  • Μετά το λούσιμο, αν έχετε πολύ ξηρά μαλλιά, μπορείτε να τα ραντίσετε όπως είναι βρεγμένα με λίγες σταγόνες δαφνέλαιο αντί για μαλακτική κρέμα. Κάνετε μασάζ για λίγα λεπτά στα μαλλιά σας και τα στεγνώνετε κανονικά. Θα μαλακώσουν και αν αυτό το κάνετε συχνά τα μαλλιά σας θα δυναμώσουν και θα αποκτήσουν λαμπερό χρώμα .

  • Οι κοκκινομάλλες θα χρησιμοποιήσουν την ίδια συνταγή, μόνο με απλό αμυγδαλέλαιο και με αιθέρια έλαια δάφνης και γερανιού.UA76175345-1